De Rijpgracht 59II

€ 450.000,- k.k.

Informatie

In het gezellige wijkje Landlust, in het mooiste stukje van Bos en Lommer (rand Oud-West), bevindt zich dit lichte appartement ad 52M2, met een slaapkamer, separate zolderkamer en een zonnig balkon.
Door het vrije uitzicht aan de voorzijde (op het water) en het zonnig gelegen balkon aan de achterzijde, geniet de woning veel licht inval.
De brede en sfeervolle Rijpgracht is met de bootjes, terrasjes en veel groen een heerlijke woonplek. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en is voorzien van dubbelglas.

Indeling
De entree op de tweede verdieping is via het gezamenlijke trappenhuis te bereiken. Aan de voorzijde van het appartement treft u de lichte, ruime woonkamer, wijds uitzicht over De Rijpgracht.
Aan de rustige achterzijde van het appartement, treft u de goed bemeten slaapkamer met ingebouwde kastruimte, tevens beschikt de slaapkamer over openslaande deuren naar het balkon, welke op het Zuiden gelegen is.
Tevens aan de achterzijde, de keuken, deze is voorzien van een 4-pits gasfornuis, oven, vaatwasser en wasmachine. Ook vanuit de keuken is er directe toegang tot het balkon.
De nette badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet.

Berging:
Het appartement beschikt over een privé berging/zolderkamer, met uitzicht op De Rijpgracht, welke eventueel als tweede slaapkamer gebruikt kan worden.

Ligging:
Mooie ligging aan de rand van Oud-West, in het gewilde buurtje Landlust. Op korte afstand van de gezellige Jordaan en de Hugo de Grootbuurt. Het betreft een zeer prettige en rustige woonomgeving terwijl er in de directe omgeving genoeg gebeurt als het gaat om restaurants (o.a. De Hallen), cafes en winkels. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de grote supermarkten aan de Jan van Galenstraat of juist bij de lokale winkeltjes. Voor ontspanning, treft u aan het einde van de straat het Erasmuspark terwijl het Westerpark op slechts 10 fietsminuten ligt.
Trams (lijn 19) en bussen (18 en 247) bevinden zich op korte loopafstand. Station Sloterdijk is binnen 10 minuten fietsen te bereiken.
De diverse uitvalswegen A2/A4/A9/A10 zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Erfpacht:
Erfpacht afgekocht tot 2058, daarna is deze vastgeklik op EUR 673,28.

VVE:
De VVE bestaat uit 61 appartementsrechten en is in professioneel beheer bij VVE.NL, de servicekosten bedragen EUR 165,79 per maand.

Bijzonderheden:
• Levering kan zeer spoedig;
• Erfpacht afgekocht tot 2058;
• Lichte ruime woonkamer, met vrij uitzicht op het water;
• Energielabel C, geldig tot 2033;
• Balkon gelegen op het Zuiden;
• Dubbelglas.

Plattegronden