J.J. Viottastraat 32II

€ 1.099.000,- k.k.

Informatie

TE KOOP:
Zeer charmant en uniek appartement (compleet gerenoveerd in 2016) van 109M2 (BVO 155M2), gelegen op top locatie in Zuid in een fraai architectonisch gebouw, voorzien van twee slaapkamers en twee badkamers, tevens geniet het appartement rondom overdekte balkons welke een vrij uitzicht bieden. Om de hoek van de gezellige Cornelis Schuytstraat met exclusief winkelaanbod en in de directe nabijheid van diverse bekende cafe’s & restaurants.

Indeling:
Entree op de tweede verdieping, zeer ruime en lichte living voorzien van diverse openslaande deuren met toegang tot de balkons (welke aan beide zijde van het appartement gelegen zijn en u de gehele dag zon geniet). De balkons zijn overdekt en genieten een vrij uitzicht. Aan de rechterzijde van de lichte living bevindt zich het zit gedeelte, en aan de linkerzijde de gezellige eethoek. De luxe (zo goed als nieuwe) open keuken beschikt over de nodige inbouwapparatuur.

Derde verdieping (kap verdieping):
Twee zeer goed bemeten (romantische) slaapkamers, welke beide beschikken over een eigen badkamer (o.a. inloopdouche, ligbad, wastafel), de master bedroom beschikt tevens over een “inloop dressing”. Tevens geniet deze verdieping een separaat toilet.

Ligging:
Gelegen op top locatie, nabij de gezellige Cornelis Schuyt & Beethovenstraat, op steenworp afstand van o.a. het Vondelpark, de Zuidas en diverse bekende restaurants en cafe’s. Voorzieningen als scholen en sportverenigingen bevinden zich op loopafstand. Zeer gunstig gelegen ten op opzichte van het openbaar vervoer welke bijna voor de deur stopt, maar ook de uitvalswegen als de A2, A4, A9 & A10 zijn vanaf deze locatie goed bereikbaar.

VVE:
Zeer kleinschalige VVE welke over drie leden beschikt. Servicekosten EUR 175 per maand.

Erfpacht:
Het appartement is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, het erfpachtcanon is EUR 703,28, huidige tijdvak loopt tot 30 juni 2041. Gunstige afkoop regeling eeuwigdurende erfpacht is tijdig aangevraagd.

Bijzonderheden:
– 109 M2/BVO 155M2;
– Rondom overdekt terras;
– Compleet gerenoveerd in 2016.

Plattegronden