Eerste Jan Steenstraat 47E

€ 680.000,- k.k.

Informatie

TE KOOP: Eerste Jan Steenstraat 47E, charmant appartement ad 76m² (BVO 88m²), beschikt over drie goed bemeten slaapkamers (ER IS EEN VERGUNNING voor WONINGDELEN (3) AFGEGEVEN), een zonnig terras gelegen op het Zuiden, grondig gerenoveerd in 2021, gelegen in de levendige buurt De Pijp. Op loopafstand van de altijd gezellige Albert Cuypstraat, het groene Sarphatipark, het stadscentrum, maar ook diverse bekende winkelstraten liggen op steenworp afstand. De locatie biedt uitstekende bereikbaarheid met het OV, waaronder de Noord/Zuidlijn, tram- en buslijnen, snelle verbinding naar de uitvalswegen A1, A2 én A10. De ideale woning voor gezinnen, maar ook studenten, gezien de mogelijkheid inschrijven met drie.

Indeling:
Middels de gemeenschappelijke entree bereikt u het appartement op de vierde, tevens bovenste verdieping. De ruime hal biedt toegang tot alle vertrekken. De riante lichte living heeft een moderne uitstraling en geeft directe toegang tot het zonnige terras op het Zuiden, waar u de hele dag van de zon kunt genieten. De open keuken (2021) geniet diverse inbouwapparatuur o.a. inductie kookplaat, vaatwasser en wasmachine.
Het appartement beschikt over drie goed bemeten slaapkamers, waarvan twee gelegen aan de achterzijde en één aan de voorzijde. Alle slaapkamers beschikken over een wasbak en één heeft tevens toegang tot het zonnige terras.
De badkamer beschikt over een inloopdouche en er is uiteraard een separaat toilet aanwezig.

Berging: Er is een separate berging die gedeeld wordt met één ander appartement, perfect voor het stallen van fietsen of het opslaan van extra spullen.

Ligging:
Gelegen op toplocatie in de populaire wijk De Pijp, op loopafstand van de beroemde Albert Cuypmarkt, het Sarphatipark, en tal van gezellige cafés en restaurants. Het Museumkwartier, het stadscentrum en diverse winkelstraten liggen op steenworp afstand. De locatie biedt uitstekende bereikbaarheid met het OV, waaronder de Noord/Zuidlijn, tram- en buslijnen, snelle verbinding naar de uitvalswegen A1, A2 én A10.

VVE:
Gezonde en actieve VVE, wordt professioneel beheerd door Ymere. De servicekosten bedragen EUR 160 per maand.

Erfpacht:
De erfpacht is afgekocht tot 2034 en vastgeklikt onder gunstige voorwaarden.

Bijzonderheden:
– WONINGDELERSVERGUNNING – inschrijven met 3 personen mogelijk;
– In 2021 grondig gerenoveerd, volledig geïsoleerde dakkapel over de gehele lengte geplaatst, nieuwe keuken;
– Energielabel C;
– Zonnig terras op het Zuiden;
– Gelegen op TOP locatie in de gezellige Pijp;
– Levering in overleg, kan snel.

Plattegronden