Aankoopmakelaar die doorpakt en ontzorgt

Ben je op zoek naar een droomhuis in hartje Amsterdam of omstreken? Onze marktkennis en ons uitgebreide netwerk zorgen ervoor dat we als eersten weten wanneer er iets bijzonders op de markt komt. Schakel je ons in als aankoopmakelaar dan kun je ervan uitgaan dat we alles in het werk stellen om te vinden wat jij zoekt. Onze betrokkenheid is oprecht en onze manier van zaken doen transparant en straight forward.

Grondig en realistisch

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek stellen wij een zoekprofiel vast om jouw wensen in kaart te brengen. Wij gaan mee met bezichtigingen en nemen de volledige onderzoekplicht voor onze rekening: wat is er bekend in het kadaster, bij de gemeente, bij de milieudienst, hoe zit het met erfpacht, hoe functioneert de VvE, wat moet je weten over bouwkundige staat van het huis, de buren en omgeving? Door onze grondige werkwijze kunnen wij je behoeden voor teleurstellingen. Bij het kopen van een nieuw huis gaat het tenslotte om het vergroten van je woongenot én om het doen van een goede investering.

Voelsprieten en ervaring

De Amsterdamse woningmarkt is dynamisch en op zijn zachtst gezegd niet altijd even doorgrondelijk. Hoe weet je of de vraagprijs realistisch is? En welk bod je zou moeten uitbrengen? Hoe acteer je als er meerdere kapers op de kust zijn? Dat kun je beter overlaten aan specialisten. We staan bekend om ons heldere, eerlijke advies en onze doortastende begeleiding.

Ook voor een kleiner budget

We zijn een gastvrij kantoor met een persoonlijke aanpak. Onze focus ligt op het hogere segment binnen de ring van Amsterdam maar we kijken ook verder. Ben je starter en op zoek naar een bijzondere woning? Of zoek je voor je kind of kleinkind een woning in bruisend Amsterdam? Dan helpen we je graag!

Zoek je een aankoopmakelaar die je eerlijk adviseert en oprecht betrokken is?