PC22: een persoonlijk en full service makelaarskantoor

PC22 makelaars is gespecialiseerd in het hogere segment van Amsterdam. Wij bemiddelen in zowel de aan- als verkoop van woningen en begeleiden onze cliënten van A tot Z.

Ons daadkrachtige gastvrije team onderscheidt zich door een zorgvuldige werkwijze, een eerlijk advies en bovendien denken wij mee over aspecten rondom een aan-of verkoop zoals styling, verbouwing of vergunningstraject. Wij houden van korte lijnen en reageren direct want ‘in the heat of the moment’ willen we natuurlijk graag snel schakelen.

PC22: Team

SWANTE H.E. BOOT
Oprichter PC22 - Register makelaar-taxateur o.z.
EVELYNE M. HERKEMIJ WESTERMAN
Kandidaat register makelaar
ANNEMIEK A.M. MIEDEMA
Office Manager en verhuur
ROBIN HAMERSTEEN
Trainee
SANDER WIEGERS
SENIOR ADVISOR

Testimonials

De Clercqstraat 80 II

Ik ben heel blij met de service, begeleiding en marktkennis van de dames en heer van
PC22. Ze hebben me bij iedere stap van de verkoop geholpen en geadviseerd. Ze
hebben letterlijk alle werk uit handen genomen, zodat ik met relatief weinig stress en
zorgen het hele verkoopproces kon doorlopen t/m de overdracht bij de notaris. Ik heb
mijn geliefde appartement goed verkocht en ook nog eens aan een leuke dame die ook
meteen verliefd was op mijn huis. PC22 is Heel persoonlijk, vriendelijk en duidelijk. Een
echte aanrader!

Korsjespoortsteeg 9

Alles verliep zoals verwacht. Prima makelaar! Ze hebben ons perfect geholpen.

Accuraat, vriendelijk en prettig.

Koggestraat 6 D

Alles liep helemaal meer dan goed. Vooral de manier van verkoop was fantastisch. Dat heeft zeker tot een prima prijs geleid.

Bijlmerdreef 943

Topmakelaar die goed aanvoelt wat je zoekt en topbegeleiding! Inmiddels veelvuldig met PC22 gewerkt bij aan- en verkoop. Deskundig bureau met goed ingevoerde medewerksters. Altijd bereikbaar en snelle reacties bij vragen. Kent de Amsterdamse markt als de eigen broekzak. Makelaar van hoog niveau die zich op alle vlakken onderscheidt van ieder ander makelaarskantoor.

Eerste Jan van der Heijdenstraat 139 III/IV

Zeer kundige makelaar. Heeft jarenlange ervaring op de Amsterdamse woningmarkt. Kent alle mogelijke problemen en weet ook hoe ze die op moet lossen. Geeft goede adviezen en is zeer prettig om mee samen te werken.

Sarphatipark 5 BV

Zeer goede makelaar met veel expertise en jarenlange ervaring op de Amsterdamse woningmarkt. Ze kunnen echt het verschil maken!

 

Quinten Massijsstraat 6 I

Heel fijn om te ervaren dat PC22 een makelaarskantoor is waar persoonlijkcontact, service level & actuele marktkennis bovenaan staan. Ik kan het kantoor aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een makelaar die zich kan verplaatsen in de kopende of verkopende partij en vooral met je meedenkt. Swante , Annemiek & Evelyne veel dank voor jullie hulp en aandacht!

Amstel 165 huis

Swante van PC22 Makelaars heeft ons heel gericht geholpen met het zoeken naar het juiste huis voor ons. Ze heeft de onderhandelingen perfect gedaan en we zijn heel blij met onze aankoop.

De Boelelaan 265

Een heel goede samenwerking. Professioneel, inzicht in de markt, deskundig en servicegericht. Je zit goed bij PC22!

Apollolaan 187 III

Heel veel ervaring in huis, realistische benadering, prettige en open communicatie en het allerbelangrijkste: een superdeal gerealiseerd met een goed gevoel bij alle betrokken partijen!