PC22: een persoonlijk en full service makelaarskantoor

PC22 makelaars is gespecialiseerd in het hogere segment van Amsterdam. Wij bemiddelen in zowel de aan- als verkoop van woningen en begeleiden onze cliƫnten van A tot Z.

Ons daadkrachtige gastvrije team onderscheidt zich door een zorgvuldige werkwijze, een eerlijk advies en bovendien denken wij mee over aspecten rondom een aan-of verkoop zoals styling, verbouwing of vergunningstraject. Wij houden van korte lijnen en reageren direct want ‘in the heat of the moment’ willen we natuurlijk graag snel schakelen.

PC22: Team

BRITT A.E.W. DE WIT
Trainee
ROBIN HAMERSTEEN
Trainee
ANNEMIEK A.M. MIEDEMA
Office Manager
SWANTE H.E. BOOT
Oprichter PC22 - Registermakelaar o.z.
SANDER WIEGERS
SENIOR ADVISOR

Testimonials

Lijnbaansgracht 92

Prettig contact, goed meedenken met type klanten die je benaderen en de kansen en mogelijkheden van een bod duidelijk bespreken.

Gerrit van der Veenstraat 86 II

Hele goede ervaring met PC22. Swante Boot is deskundig, georganiseerd en heel professioneel. Ons huis was binnen een week verkocht voor en prima prijs aan een leuke koper.

Eerste Jan van der Heijdenstraat 139 III/IV

Zeer kundige makelaar. Heeft jarenlange ervaring op de Amsterdamse woningmarkt. Kent alle mogelijke problemen en weet ook hoe ze die op moet lossen. Geeft goede adviezen en is zeer prettig om mee samen te werken.

Realengracht 36

Fijne makelaar, goed team, goede presentatie, goede support. Kent de markt en kan snel inschatten wat de goede strategie is. Bereikbaar voor vragen en voor overleg en sparren. Zeker tevreden!

Een Funda gebruiker (gerichte aankoop)

Zeer goede makelaar met veel expertise en jarenlange ervaring op de Amsterdamse woningmarkt. Kanecht het verschil maken!

Hillegomstraat 23 HS

Deskundig, doortastend, toegankelijk en niet ingewikkeld doen. Dat typeert PC22. Met een groot netwerk in het Amsterdamse.

De Clercqstraat 80 II

Ik ben heel blij met de service, begeleiding en marktkennis van de dames en heer van
PC22. Ze hebben me bij iedere stap van de verkoop geholpen en geadviseerd. Ze
hebben letterlijk alle werk uit handen genomen, zodat ik met relatief weinig stress en
zorgen het hele verkoopproces kon doorlopen t/m de overdracht bij de notaris. Ik heb
mijn geliefde appartement goed verkocht en ook nog eens aan een leuke dame die ook
meteen verliefd was op mijn huis. PC22 is Heel persoonlijk, vriendelijk en duidelijk. Een
echte aanrader!

Quinten Massijsstraat 6 I

Heel fijn om te ervaren dat PC22 een makelaarskantoor is waar persoonlijkcontact, service level & actuele marktkennis bovenaan staan. Ik kan het kantoor aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een makelaar die zich kan verplaatsen in de kopende of verkopende partij en vooral met je meedenkt. Swante , Annemiek & Evelyne veel dank voor jullie hulp en aandacht!

Amstel 165 huis

Swante van PC22 Makelaars heeft ons heel gericht geholpen met het zoeken naar het juiste huis voor ons. Ze heeft de onderhandelingen perfect gedaan en we zijn heel blij met onze aankoop.

Apollolaan 187 III

Heel veel ervaring in huis, realistische benadering, prettige en open communicatie en het allerbelangrijkste: een superdeal gerealiseerd met een goed gevoel bij alle betrokken partijen!