Uw exclusieve woning in de verhuur?

We bemiddelen graag in de verhuur van exclusieve objecten in de vrije sector. Deze objecten worden veelal voor een bepaalde periode verhuurd. We zoeken voor u betrouwbare huurders zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken.

State of the art presentatie

We verzorgen een stijlvolle presentatie van de woning op Funda, Pararius, de site van MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en onze eigen website. Foto’s laten wij maken door een professionele fotograaf en waar gewenst geven we adviezen over styling en verhuurklaar maken van je huis

Een goede match

We begrijpen dat u als eigenaar van uw huis graag zekerheid wilt over potentiële huurders. Daarom besteden we veel aandacht aan het vinden van de juiste match. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en in de loop van de jaren goed opgebouwd bestand van geïnteresseerden en potentiële huurders.

Begeleiding van A tot Z

Onze werkwijze is persoonlijk en betrokken. We staan bekend om ons heldere, eerlijke advies en onze doortastende begeleiding. Zodra met een potentiële huurder overeenstemming is bereikt, verzorgen wij het contract gebaseerd op NVM-voorwaarden. Tevens zorgen we voor een goed verloop van de check-in en een eventuele check-out.

Zoek je een verhuurmakelaar die gaat voor de juiste match?