Verkoopmakelaar in het hogere segment

De woningen in ons portfolio zijn geen doorsnee objecten. Ze springen stuk voor stuk in het oog. Vanwege hun ligging, bouwstijl of inrichting. Statige herenhuizen, stadsvilla’s, hippe appartementen, spectaculaire lofts in hartje Amsterdam: dat is het aanbod van PC22. Bijzondere objecten op verrassende locaties net buiten Amsterdam zijn aan ons toevertrouwd.

Geen zorgen 

De verkoop van je woning is geen alledaagse bezigheid. Althans voor jou als eigenaar. Voor ons is het dagelijkse business en daarom weten we precies wat erbij komt kijken. We komen graag bij je langs en adviseren wat er nodig is om jouw woning verkoopklaar te maken. Wij hebben een netwerk van specialisten dat we inschakelen waar nodig. Denk hierbij aan financieel adviseurs, bouwkundigen, aannemers, home-stagers en architecten. Voor, tijdens en na de verkoop nemen we je zoveel mogelijk werk uit handen. Dat we discreet te werk gaan vinden we niet meer dan logisch. Ontzorgen betekent bij ons geen zorgen en dat nemen we heel serieus.

De beste prijs

PC22 gaat voor de beste prijs. Zo hoog mogelijk, maar wel realistisch. Wij kunnen als geen ander goed inschatten wat jouw huis waard is en daar zijn we ook eerlijk in. Goed om te weten: we hebben een track record van de hoogst gerealiseerde verkoopprijzen in het topsegment. Dus het is niet onbescheiden om te zeggen dat we er gevoel voor hebben. Wij zijn overtuigd van onze uitstekende verkoopkwaliteit en werken dan ook volgens het principe No cure, No pay.

State of the art presentatie

Samen gaan we voor een presentatie die recht doet aan jouw exclusieve en bijzondere woning. Beeld zegt alles, daarom laten wij foto’s maken door professionele fotografen die gespecialiseerd zijn in huizen in het hogere segment. Een eerste indruk is zo belangrijk dat wij je ook adviezen geven over styling en het verkoopklaar maken van je huis. Een kleine ingreep doet vaak wonderen. We maken gebruik van tekstschrijvers met een origineel handschrift. We houden van duidelijke taal, met het juiste gevoel voor het exclusieve karakter van je woning.

Uitgekiende verkoopstrategie

Op innovatieve wijze boren wij diverse kanalen aan om onze verkoopobjecten onder de aandacht te brengen en het koperspubliek te vergroten. Zo zijn we Residence member en kunnen wij tegen gereduceerd tarief adverteren. Al onze woningen staan op onze eigen site, op die van zowel Funda als NVM. Daarnaast hebben wij een actieve Facebookpagina, zijn we actief op Instagram, LinkedIn en is onze eigen PC22 app gratis te downloaden in de appstore.

Internationaal actief

Wij werken ook internationaal en plaatsen ons aanbod op belangrijke buitenlandse websites zoals Rightmove (Groot-Brittannië), Cian (Rusland) en Seloger (Frankrijk). Tevens werken we samen met RB International Real Estate, RB Family en adverteren we geregeld in de (inter)nationale media zoals Residence en de Holland Herald.