Singel 238B

€ 525.000,- k.k.

Informatie

TE KOOP: Singel 238-B, charmant appartement ad 53M2 (EIGEN GROND!), gelegen op de tweede etage, geniet waanzinnig UITZICHT OP DE GRACHT, een lichte living en één slaapkamer. Beschikt tevens over een separate, grote berging ad 5M2. Het appartementsrecht is gelegen in een MONUMENTAAL pand, op TOP LOCATIE in hartje Centrum, om de hoek van De Dam én de altijd gezellige ‘Negen Straatjes’.

Indeling:
Middels de statige bordestrap heeft u toegang tot de fraaie bel-etage, welke middels trappenhuis toegang biedt tot de woning op de tweede verdieping én berging.

Tweede verdieping:
Middels de ruime hall met ingebouwde kastenwand heeft u toegang tot de living.
De lichte living is gelegen aan de voorzijde van het appartement en geniet middels de drie grote ramen een waanzinnig uitzicht op de gracht en de stad Amsterdam. De living is voorzien van een authentieke gaskachel, visgraat parketvloer en een hoog balkenplafond welke de woning veel sfeer geven. De open keuken is in 2021 geplaatst en geniet diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast/vriezer én een combi-oven.
Aan de achterzijde van het appartement is de slaapkamer gelegen, hoewel u midden in het Centrum woont, is daar in deze rustige en stille kamer niets meer van te merken en kunt u heerlijk van uw nachtrust genieten.
De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en toilet. Het gehele appartement geniet elektrische radiatoren.

Berging:
De berging, tevens laundry is gelegen in het souterrain en ca 5M2.

VVE:
De VVE is in professioneel beheer bij VVE Beheer Amsterdam, bestaande uit 4 leden, servicekosten bedragen EUR 265 per maand.

Ligging:
Gelegen op TOP locatie in hartje Centrum aan de grachtengordel, op steenworp afstand van het Paleis op de Dam, het hippe Soho House, W Hotel & De Bijenkorf treft u op slechts enkele minuten loopafstand.
Maar ook de gezellige “Negen Straatjes” & bruisende Jordaan liggen binnen handbereik.
In de directe nabijheid treft u een diversiteit aan supermarkten, bakkers en slagers, hippe restaurants, trendy hot spots en fijne speciaalzaken aan de Haarlemmerdijk.
De locatie biedt uitstekende bereikbaarheid met het OV, tram- en buslijnen en een snelle verbinding naar de uitvalswegen.

Bijzonderheden:
– Appartement ad 53M2 mét separate berging ad 5M2;
– Gelegen op EIGEN GROND;
– Onder de parketvloer bevindt zich een natuurstenen vloer;
– Gelegen op TOP locatie in hartje Centrum.

Plattegronden