Amstelveenseweg 724C

€ 1.200.000,- k.k.

Informatie

TE KOOP: Amstelveenseweg 724-C, fraai penthouse van maar liefst 158M2 mét zeer ruim terras ad 37M2 op het Zuid/Westen, welke een weids uitzicht geniet. Dit charmante appartement (GERENOVEERD 2019/2020 – ERFPACHT EEUWIGDUREND AFGEKOCHT) is gelegen op de vierde/bovenste verdieping (LIFT!), beschikt over twee riante slaapkamers (mogelijkheid tot drie), een kleedkamer, ruime badkamer én een berging op de begane grond van maar liefst 10M2.
Gelegen aan de rand van Amsterdam-Zuid en de Zuidas, het Amsterdamse Bos en het Nieuwe Meer, centraal gelegen ten opzichte van o.a. Schiphol, Zuidas, winkelcentrum Groot Gelderlandplein, Beethovenstraat en Cornelis Schuijtstraat en het Amsterdamse Bos. Tevens treft u in de directe nabijheid diverse sportgelegenheden en goede horeca. Goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen, maar ook de openbaar vervoer-voorzieningen, waaronder tram, bus en metro richting het centrum van Amsterdam, naar Amstelveen en Schiphol, liggen in de directe nabijheid.

Indeling:
Middels de gemeenschappelijke entree op de begane grond, bereikt u middels lift of trap het penthouse op de vierde tevens bovenste verdieping.

Bij binnenkomst heeft u vanuit de riante hall, toegang tot alle vertrekken in het penthouse. De zeer royale en lichte maar zeker sfeervolle living is voorzien van vloerbedekking, daar de overige ruimtes in het appartement een visgraat eikenhouten vloer beschikken. In de living is een gezellige zit-hoek gecreëerd, voorzien van schouw met gashaard. Aansluitend treft u een fraaie gin bar met ingebouwde kasten, welke een tweede zitgedeelte creëert.
Ook heeft u vanuit de living toegang tot het waanzinnige terras, met bijzonder ruimtelijk uitzicht, waar u in alle privacy van het zonnetje kunt genieten.

Aansluitend aan de living treft u de half open woonkeuken met eethoek. Deze ruime keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur van het merk Wolf, o.a. een 6-pits gasfornuis met tepanjaki plaat, Quooker, oven en magnetron, warmhoudlade’s, vaatwasser en wijnklimaatkast. De keuken beschikt over erg veel kastruimte, maar ook de eethoek geniet een mooie ingebouwde kastenwand.

De woning beschikt momenteel over twee slaapkamers, maar biedt de mogelijkheid deze uit te breiden naar drie slaapkamers. De ruime en zeker ook sfeervolle main bedroom, heeft directe toegang tot het terras. Ook is deze direct gelegen naast de badkamer, welke beschikt over een riant ligbad, stoomdouche en dubbele wastafel. Naast de badkamer treft u de riante kleedkamer, welke eventueel omgebouwd kan worden tot extra slaapkamer. De tweede slaapkamer is evenals de kleedkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. Uiteraard zijn er twee separate toiletten met fontein aanwezig.

De woning beschikt grotendeels over airco, alle ramen en deuren zijn voorzien van isolerende beglazing.

Berging:
Het appartement beschikt over een zeer ruime berging ad 10M2, gelegen in de onderbouw van het complex.

VVE:
Het betreft een gezonde VVE in beheer bij Ter Linden en Heijer. De servicekosten bedragen EUR 321,51 per maand.

Erfpacht:
ERFPACHT EEUWIGDUREND AFGEKOCHT.

Ligging:
Centraal gelegen nabij diverse goed aangeschreven scholen, sportgelegenheden en de diverse uitvalswegen (A4/A9/A10). Gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos en de Nieuwe Meer, centraal gelegen ten opzichte o.a. de Cornelis Schuytstraat, Zuidas, Groot Gelderlandplein, Amstelveen en het Amsterdamse Bos. Tevens treft u in de directe nabijheid diverse sportgelegenheden en goede horeca. Goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen, maar ook de openbaar vervoer-voorzieningen, waaronder tram, bus en metro richting het centrum van Amsterdam, naar Amstelveen en Schiphol, liggen in de directe nabijheid.

Plattegronden