Astasiastraat 21HS

Verkocht

Informatie

TE KOOP: Astasiastraat 21-HS ad 61M2, met zeer riante zonnige achtertuin op het Zuiden ad 105M2, voorzien van twee slaapkamers en lichte living/leefruimte, gelegen in het groene Kadoelen. Het appartement is in 2020 geheel gerenoveerd, geïnspireerd op een warm Scandinavisch design, waar rust en warmte samen komen met gebruik van natuurlijke materialen zoals berkenhout, keramiek en glas. Gelegen in Amsterdam Noord (Kadoelen), op een prachtige locatie, tussen stad en natuur, in de directe omgeving tref je de landerijen, manege, diverse sportcomplexen en recreatiegebied ’t Twiske.
Ook de diverse uitvalswegen A5, A8 & A10 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.

Indeling:

Langs de voortuin loop je naar de hal van het appartementencomplex. Direct onderaan het trappenhuis bevindt zich voordeur van Astasiastraat 21-HS

Bij binnenkomst is er een garderobe en bevinden zich de elegante deuren naar de twee slaapkamers en luxe badkamer.

De entree loopt door naar de living/leefruimte, met een mooi groot raam uitkijkend op de Astasiastraat.
De living/leefruimte en keuken lopen in elkaar door met een eethoek wat mooi uitkijkt op de achtertuin.
Aan de achterzijde heeft u direct toegang,(middels openslaande deuren) tot de grote zonnige achtertuin op het Zuiden ad 105M2, waar onder andere een schuur, appelbomen, gazon, een hazelaar en moestuin te vinden zijn.
Hier, (aan de achterzijde) is tevens de mogelijkheid om een uitbouw te realiseren.

De master bedroom kijkt uit op de voortuin. De tweede, kleinere slaapkamer (of eventueel study)heeft direct toegang tot de achtertuin.
De sfeervolle badkamer met terracotta getinte tegels (voorzien van vloerverwarming), beschikt over een heerlijk ligbad in de zon, douche, en uniek wastafelmeubel en toilet.
Tevens beschikt het appartement over een flinke bergzolder (+ – 15M2) op de tweede verdieping.

VVE:
Gezonde en actieve VVE, professioneel beheerd door VVE Beheer Ymere, servicekosten bedragen EUR 125,19 per maand.

Ligging:
Binnen slechts tien minuten fietsen, bent u op de NDSM-werf, vanaf hier kun je de pont naar Centraal Station of de Pontsteiger pakken. Tevens treft u hier gezellige hippe restaurantjes en cafe’s als Pllek, IJver, Noorderlicht, de IJ-kantine, Loetje aan ’t IJ en Fred’s Kitchen. Heeft u meer oog voor de natuur? Met slechts vijf minuten fiets je naar natuur- en recreatiegebied Het Twiske of het landelijke gebied Waterland, waar je kunt genieten van de rust en de prachtige natuur. Kortom, in Noord combineer je het beste van twee werelden.

Bijzonderheden:
– Riante en zonnige achtertuin op het Zuiden ad 105M2;
– Voortuin ad + – 45M2;
– Erfpacht eeuwigdurend afgekocht;
– Extra veel bergruimte op de zolder (+ – 15M2);
– Uitvalswegen binnen enkele minuten bereikbaar.

Plattegronden