Brahmsstraat 13B

Verkocht

Informatie

TE KOOP: Gelegen aan de Brahmstraat, zeer fraai top floor appartement (penthouse) met spectaculair dakterras op het Zuiden. Gelegen op een zeer gewilde locatie in Amsterdam Zuid, het appartement is hoogwaardig afgewerkt, beschikt over twee slaapkamers, luxe badkamer en een riante en lichte living ad 50M2 voorzien van eikenhouten vloer en open haard. De Brahmsstraat is een rustige zijstraat van de chique maar gezellige Beethovenstraat, hier treft u diverse speciaalzaken, hippe cafe’s/restaurants en bekende supermarkten.

Indeling:
Via het eigen luxe trappenhuis bereikt u middels twee comfortabele trappen deze schitterende lichte woning, gelegen op de tweede en derde verdieping.

Tweede verdieping:
Centrale hal met beschikking over een garderobe; vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken.
Middels authentieke dubbele deuren bereikt u vanuit de hal de zeer royale en lichte living/dining van + – 50M2 voorzien van een sfeervolle eikenhouten vloer. Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Deze royale woonkeuken is gelegen aan de zonnige Zuidzijde van de woning en voorzien van een goed werkende hout-gestookte haard.
De goed bemeten slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, met zicht op de Beethovenstraat en is voorzien van diverse inbouwkasten.
De riante maar zeker ook luxe badkamer beschikt over een ligbad, douche, dubbele wastafel en inbouwkast met aansluiting voor wasmachine/droger. Uiteraard geniet deze verdieping een separaat toilet met fontein.

Derde verdieping:
Middels een trap aan de voorzijde bereikt u de kapverdieping waar de de lichte master bedroom zich bevindt. Deze ruimte is bijzonder hoog (3.15M), voorzien van diverse inbouwkasten en grenst aan een spectaculair dakterras.
Dit terras van ruim 35M2 ligt pal op het zuiden, heeft een vrij uitzicht en biedt door z’n hoge ligging de gehele dag zon.

Er is een mogelijkheid om de woonlaag op de derde verdieping deels of in zijn geheel uit te bouwen om zodoende de woning te vergroten; iets wat de naastgelegen woning reeds heeft gerealiseerd.

Erfpacht:
De woning is gelegen op erfpachtgrond en de huidige canon bedraagt EUR 1850 per jaar, huidig tijdvak loopt tot en met 28 februari 2053.

VVE:
De gezonde, kleinschalige VVE (twee leden) is informeel georganiseerd. De huidige bijdrage is EUR 99,87 per maand.

Ligging:
Gelegen op top locatie in hartje Zuid, op steenworp afstand van straten als de: Beethovenstraat, Cornelis Schuytstraat, Van Baerlestraat en chique P.C. Hooftstraat. Maar ook de bruisende Zuid-As en het Gelderlandplein met een diversiteit aan luxueuze winkels zijn gemakkelijk te bereiken. Parkeren in deze buurt is eerder regel dan uitzondering, de diverse uitvalswegen A2/A4/A10 zijn goed bereikbaar, maar ook het O.V. stopt bijna voor de deur (tramlijn 5 en 24 en metro Station Zuid WTC, tevens halte Noord Zuidlijn). In de directe omgeving treft u diverse uitstekende basis- en middelbare scholen (British School, Ignatius gymnasium en het Montessori lyceum), treft u vele goede restaurants en cafés met gezellige terrasjes en diverse bekende supermarkten liggen op loopafstand.

KENMERKEN:
– Direct te betrekken, zeer fraai afgewerkt penthouse met riant, zonnig dakterras;
– Het schilderwerk binnen is recent (feb 2021) gedaan net als de vloer van het dakterras;
– Helft van charmant huis met slechts 1 bewoner op BG; mooie, verzorgde entree en trappenhuis;
– Dakterras van ruim 35M2 op het Zuiden met vrij uitzicht;
– Kleinschalige, gezonde VVE (2 leden);
– Goedwerkende open haard in de woonkeuken;
– Fraaie eikenhouten vloer in de gehele woning.
-Hoge plafonds variërend van 2.75M tot 3.15M;
-Mogelijkheid de kapverdieping uit te bouwen en zodoende de woning significant te vergroten.

Plattegronden