Elandsgracht 1BV

Verkocht

Informatie

Bijzonder charmant, zeer licht appartement van drie verdiepingen gelegen op eigen grond, deels voorzien van nieuwe fundering in de gewilde Jordaan.
Het appartement kenmerkt zich door de vele raampartijen en het fraaie uitzicht op het Johnny Jordaan Plein en de Prinsengracht. Tevens de mogelijkheid om de drie verdiepingen samen te voegen tot een woning.

Entree:
Eigen opgang, via voordeur op begane grond middels trap naar eerste etage.

Eerste etage:
Ruime living van ca. 20M2 met fraaie raampartij voorzien van glas in lood. Door de aanwezigheid van toilet én douche is deze etage ook eenvoudig te gebruiken als slaapverdieping. Het plafond heeft een comfortabele hoogte van 2.50M.

Tweede etage:
Op deze verdieping bevindt zich de open keuken aan de achterzijde en de eetkamer aan de voorzijde vanwaar mooi uitzicht op het Johnny Jordaan Plein en de Prinsengracht. Wederom een zeer prettige lichte sfeer en ook hier is de raampartij voorzien van fraai glas in lood. Aansluitend op de keuken bevindt zich een breed balkon. De hoogte in deze ruimte is maar liefst 2.65M.

Derde etage:
Hier bevindt zich de sfeervolle slaapkamer met aan de achterzijde een separate badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet. Op deze verdieping is er bijzonder veel licht door de diverse ramen en geniet men van een bijzonder fraai uitzicht. Er is een vergunning afgegeven tot aanleg van een dakterras.

Ligging:
Gelegen op TOP locatie, in een van de gezelligste straten van Amsterdam met een fraai uitzicht op het Johnny Jordaanplein. In de straat en directe omgeving treft u vele goede restaurants en cafés met gezellige terrasjes en diverse bekende supermarkten liggen op loopafstand. Op steenworp afstand van de hippe 9straatjes, de Ten Kate markt, op zaterdag de biologische markt, het De La Mar theater en tal van andere voorzieningen. Uitstekende verbinding met het openbaar vervoer, diverse tram/bushaltes in de directe nabijheid maar ook het Centraal Station bevindt zich op slechts vijf fietsminuten afstand.

Bijzonderheden:
– Momenteel twee woningen, mag samengevoegd worden;
– Mogelijkheid tot het aanleggen van een dakterras;
– Deels voorzien van nieuwe fundering;
– Gelegen op Eigen Grond;
– Kleinschalige VVE, servicekosten per maand EUR 90;
– Aanwezigheid van twee badkamers;
– Zeer nette afwerking.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Plattegronden