Hartenstraat 12-1

Verkocht

Informatie

– TE KOOP: Hartenstraat 12-I – PARTICULIEREN, BELEGGERS EN/OF ONTWIKKELAARS, OPGELET!
WIJ BIEDEN AAN: EEN IDEAAL BOVENHUIS VOOR VERHUUR, EIGEN BEWONING OF ONTWIKKELING!

Sfeervol én karakteristiek bovenhuis ad 180M2, betreffende één appartementsrecht, echter verdeeld in drie woningen. Beschikt over vijf slaapkamers (mogelijkheid om er meer te creëren), drie badkamers, een dakterras en diverse balkons. Gelegen in de altijd gezellige Hartenstraat, een van de negen straatjes, op een zeer gewilde locatie, tussen de Heren- en Keizersgracht.

Indeling:

Eerste verdieping:
Middels het trappenhuis (uitsluitend voor het bovenhuis) bereikt u de woning op de eerste verdieping. Deze is voorzien van een riante living met eiken houten vloer, open keuken met diverse inbouwapparatuur, slaapkamer aan de achterzijde, badkamer voorzien van douche en wastafel en een separaat toilet. Tevens geniet deze verdieping toegang tot het dakterras én beschikt deze over een balkon.

Tweede verdieping:
Op deze etage treft u twee zeer ruime slaapkamers (waarvan een met toegang tot het balkon), open keuken voorzien van inbouwapparatuur, badkamer voorzien van ligbad, douche en toilet.

Derde verdieping:
Master bedroom met directe toegang tot zowel het balkon als de badkamer, welke voorzien is van een douche, wastafel en toilet. Een tweede ruime slaapkamer en open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Omgeving:
Dit bijzondere bovenhuis is gelegen in hartje Centrum en behoort tot een van de befaamde “9 straatjes”.
Dit is het beroemdste winkelgebied van Amsterdam en is voorzien van tal van aparte, bijzondere winkeltjes, terrassen en restaurants. De Rozengracht met vele winkels en Amsterdams prachtige Westertoren zijn beide om de hoek gelegen evenals het Anne Frank huis. Naast de bruisende Jordaan, treft u ook Amsterdam West, met eveneens een ruim aanbod aan leuke winkels, horecagelegenheden en het Vondelpark op enkele minuten afstand.
Openbaar vervoer en diverse uitvalswegen in de directe omgeving.

Bijzonderheden:
– ÉÉN Appartementsrecht ad 180m², verdeeld over drie woningen;
– Gelegen op EIGEN GROND;
– Slapende VVE – geen servicekosten;
– Diverse terrassen en balkons;
– Afgelopen vijf jaar verhuurd geweest aan vijf personen ad EUR 900 per persoon;
– Oplevering mogelijk in Februari, zal dan leeg opgeleverd worden;

Woz waarde 01-01-2021:
Woning 1: EUR 430.000
Woning 2: EUR 368.000
Woning 3: EUR 375.000

Foto's