Johan Braakensiekhof 19

Verkocht

Informatie

Unieke kans: vrijstaand wonen in Amsterdam (op eigen grond) met een zeer riante zonnige tuin aan (vaar)water, om de hoek van het Sloterpark, op 10 minuten fietsen van het Vondelpark. Dit fraaie familiehuis (224M2) beschikt over een lichte en ruime woonkamer, maar liefst drie slaapkamers – mogelijkheid tot vier en een riante werkkamer.

Indeling:
De royale hall is voorzien van garderobe en toilet en biedt toegang tot zowel de living als de werkkamer. Aan de voorzijde van de living is de luxe keuken gevestigd, de keuken is ruim, geniet voldoende kastruimte en diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde van de living treft u het zitgedeelte welke zicht geeft op de prachtige groene tuin. Over de gehele breedte zijn schuifdeuren geplaatst (veel lichtinval) waardoor de tuin goed toegankelijk is. De tuin beschikt over een terras gedeelte en biedt tevens de mogelijkheid tot het aanmeren van een bootje. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om diverse zithoeken te creëeren om te zonnen of gezellig te eten en te borrelen.

De werkkamers zijn gevestigd aan de zijkant van de woning, tevens beschikt deze werkkamer tot een douche. Uiteraard is het mogelijk dit deel bij de living te trekken of eventueel als slaapkamer te verbouwen. Ook beschikt de begane grond over bergruimte en een laundry.

Op de eerste verdieping treft u drie zeer goed bemeten slaapkamers met allen daglicht inval. De luxe badkamer is voorzien van douche, ligbad, dubbele wastafel, toilet en bidet.

Kortom: een goed onderhouden, waanzinnig licht en ruim familiehuis met fantastische tuin in een groene en rustige woonwijk.

Ligging:
Zeer centraal gelegen, tien minuten fietsafstand van Amsterdam Zuid en het Vondelpark. Om de hoek van de Slotervaart, het park en met diverse winkels op loop- en fietsafstand. Ideale omgeving voor kinderen; verschillende peuterspeelzalen en basisscholen liggen op steenworp afstand. Tevens is de woning zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen (A2/A4/A5/A9/A10).

Bijzonderheden:
– Goed onderhouden vrijstaande villa gelegen op eigen grond – ERFPACHT AFGEKOCHT;
– Voor-, zij- en achtertuin (516M2) – gelegen aan (vaar)water, mogelijkheid tot aanleggen van een bootje;
– Drie zeer ruime slaapkamers – mogelijkheid tot vier.

Plattegronden