Middenweg 460

Verkocht

Informatie

TE KOOP: Middenweg 460 (erfpacht eeuwigdurend afgekocht) in een zeer groene buurt, nabij diverse sportvelden, winkels, het openbaar vervoer, de uitvalswegen en gezellige cafe’s/restaurants. Het appartement is 78M2 (conform NEN 2580-richtlijn), beschikt over een lichte woonkamer met eetkamer en suite, twee slaapkamers, zonnig balkon (Zuid), bergzolder en een vrijstaande schuur.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond, trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping treft u de lichte woonkamer (gelegen aan de voorzijde) met eetkamer en suite (gelegen aan de achterzijde).
De living beschikt over een diepe inbouwkast en originele schouw. De open eetkamer/woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tevens treft u hier de toegang naar het zonnige balkon, voorzien van balkonkast.
In de hall treft u de meterkast en toilet met fontein.

Tweede verdieping:
Twee goed bemeten slaapkamers, met beiden een dakkapel. Badkamer gelegen aan de achterzijde, beschikt over een wastafel en douche. Berging voorzien van wasmachineaansluiting en CV ketel.

Kapverdieping:
Derde ruime en lichte slaap/werk kamer.

Separate stenen schuur op de begane grond in de tuin.

Ligging:
De woning is gelegen in het stadsdeel Amsterdam Oost in de gewilde en kindvriendelijke Watergraafsmeer op een historische plek tegenover het oude Ajax Stadion De Meer. Dit gedeelte van de Middenweg ligt aan een rustige ventweg met een plantsoen voor de deur, op de rand van Betondorp. De buurt kenmerkt zich door de rustige groene straten met geveltuinen, plantsoenen en brede trottoirs waar kinderen veilig kunnen spelen. Ideaal gelegen t.o.v. uitvalwegen, openbaar vervoer en diverse voorzieningen zoals de HVA en de UVA, winkels aan de Middenweg en het Christiaan Huygensplein, Sporthal Jaap Eden, de sportparken met hockey-, tennis- en voetbalclubs en Park Frankendael. Tevens dichtbij de vele leuke cafés, restaurants en boetiekjes in het hippe Amsterdam Oost!

VVE:
Vereniging van Eigenaren Betondorp Blok 2. De administratie wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam.
De servicekosten bedragen EUR 126,73 per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een meerjaren onderhoudsplan. De VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Bijzonderheden:
Erfpacht eeuwigdurend afgekocht;
Dubbel bovenhuis met eigen entree;
Balkon gelegen op het Zuiden;
Stenen schuur op de begane grond.

Plattegronden