Minervalaan 56HS

Verkocht

Informatie

TE KOOP: In rijksmonument gelegen, aan de lommerijke Minervalaan, zeer fraai en breed parterre appartement ad 198M2 met royale tuin op het Zuidwesten. Zolderkamer op de vierde verdieping thans verhuurd ad EUR 700 per maand.

Indeling:
Fraaie entree, prachtige ruime hall voorzien van inbouwkasten en wc, woonkamer in de breedte aan de Minervalaan met gashaard en riante eetkamer en suite. De Piet Boon woonkeuken grenst aan de tuin en is van alle denkbare gemakken voorzien. De master bedroom is gelegen aan de tuinzijde, voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten, badkamer en suite van Belgisch hardsteen voorzien van inloopdouche, ligbad, wc en dubbele wastafel. Tweede ruime slaapkamer tevens aan tuinzijde met badkamer en suite voorzien van douche en wastafel. De derde goed bemeten slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. De vierde slaapkamer treft u in het souterrain -welke zowel middels het appartement bereikbaar is maar ook beschikt over een eigen entree-, ook ideaal als speelkamer of televisiekamer. De prachtige tuin ligt op het zuidwesten en heeft zon vanaf circa 12:00 uur tot einde van de dag. De riante tuin beschikt over twee tuinhuisjes waarvan één sauna. Het appartement beschikt onder andere over een laundry, alarm, rolluiken, zonnescherm, veel op maat gemaakte inbouwkasten, terras heaters en is geheel geïsoleerd.

Vierde verdieping:
Zolderkamer -bereikbaar middels lift of traphuis- welke beschikt over een woon/slaapkamer, keuken voorzien van inbouwapparatuur en badkamer, thans verhuurd ad EUR 700 per maand.

Ligging:
Gelegen op top locatie in hartje Zuid, nabij de bekende winkelstraten als de Beethovenstraat en Cornelis Schuytstraat, om de hoek diverse tramlijnen en op loopstand van station WTC, van waaruit Schiphol binnen 7 minuten te bereiken is. Ook zijn de diverse uitvalswegen goed bereikbaar, denk aan de A2/A4/10. In de directe omgeving treft u diverse uitstekende basis- en middelbare scholen (British School, Barleus en het Monterssori), treft u vele goede restaurants en cafés met gezellige terrasjes en diverse bekende supermarkten liggen op loopafstand.

Vereniging van Eigenaren:
De VvE is actief en gezond. Servicekosten bedragen thans EUR 630 per maand inclusief stoken, water, vuilnis, lift en schoonmaak centrale ruimte.

Erfpacht:
Het appartement ligt op erfgrond waarop de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994 van de Gemeente Amsterdam van toepassing zijn. De erfpachtcanon bedraagt EUR 3635,58 per jaar en wordt 5-jaarlijks geïndexeerd. Herziening van het erfpachtrecht kan plaatsvinden op 15 januari 2052.

Bijzonderheden:
– Zeer fraai en breed appartement met veel vierkante meters op één laag.
– 4 slaapkamers, 2 badkamers, sauna.
– Tuin op zuidwesten met 2 tuinhuisjes.
– Piet Boon keuken.
– Badkamer van Belgisch hardsteen.

Plattegronden