Nieuwe Leliestraat 157II

Verkocht

Informatie

Gelegen in een rustige straat in de bruisende Jordaan, treft u dit charmante appartement ad 51m2, gelegen op EIGEN GROND. De woning bevindt zich op de tweede verdieping, beschikt over twee goed bemeten slaapkamers (uitermate geschikt voor woningdelers) en een lichte living.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op de begane grond. Middels het gemeenschappelijke trappenhuis treft u het appartement op de tweede verdieping.
Tweede verdieping: De living is gelegen aan de voorzijde van het appartement en heeft gezien de vele ramen veel lichtinval. Er is een open keuken aanwezig welke beschikt over diverse inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser en oven).
Verder twee slaapkamers, badkamer voorzien van dubbele wastafel, douche en toilet.

Het pand:
Vereniging van Eigenaars van de Nieuwe Leliestraat 155 – 157 te Amsterdam. De administratie wordt beheerd door de bewoners. De servicekosten bedragen EUR 100 per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE.
De VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Ligging:
Gelegen op top locatie in de altijd gezellige Jordaan. Op loopafstand van o.a. de hippe negen straatjes, Elandsgracht, de Noordermarkt (met biologische markt op zaterdag en op maandag de vintage markt, Lindengracht (met de zaterdagmarkt), op vijf minuten afstand van De Dam, het historische centrum van Amsterdam met zijn vele musea, restaurants en winkels. Het appartement is zowel per auto als met het OV goed bereikbaar, de uitvalswegen A1/A2/A9 en A10 zijn goed bereikbaar, het Centraal Station ligt op 15 minuten loopafstand of 5 minuten met de fiets.

Bijzonderheden:
Gelegen op eigen grond in hartje Jordaan;
Servicekosten EUR 100 per maand;
Oplevering in overleg – kan snel.

Plattegronden