Prinseneiland 93G

Onder bod

Informatie

TE KOOP: Prinseneiland 93-G, charmant én smaakvol perfect gerenoveerd appartement, op EIGEN GROND met loft feeling ad 147M2, onder architectuur verbouwd door PuurFlow (VERNIEUWBOUW 2018 – GROTENDEELS GERENOVEERD 2021), beschikt over maar liefst drie slaapkamers, twee riante badkamers, twee buitenruimtes, originele balken en hoge plafonds, visgraat parketvloer, gashaard, volledig weg te vouwen voorpui én vloerverwarming door de gehele woning. WTW-installatie voor een constant intern klimaat en energiebesparend, zeer goed geïsoleerd en de trap naar de bovenwoning is extra geluidswereld bekleed.
Gelegen op het rustige Prinseneiland maar toch centraal, door bewoners omschreven als “dorp in de stad”, op 10 minuten afstand van het Amsterdam Centraal Station en 5 minuten van de altijd gezellige Jordaan. Een oase van rust, heel dichtbij de bruisende Amsterdamse binnenstad. Goed bereikbaar met openbaar vervoer, auto en fiets. Nabij de uitvalswegen A10 en de afrit S103. Binnen 10 minuten ben je op de ring en binnen 20 minuten op Schiphol!

Indeling:
De woning beschikt over twee ingangen aan de voorzijde.

Directe toegang tot de lichte living, welke voorzien is van een visgraat parketvloer én gashaard, door de fraaie stijlkenmerken zoals de originele balken, brick walls en hoge plafonds, is dit een royale sfeervolle ruimte geworden.
De open woonkeuken is van alle denkbare gemakken voorzien van het merk Gaggenau, o.a. beschikt het kookeiland over een kookplaat met ingebouwde afzuiger, oven en wijnklimaatkast. Aangrenzend aan de woonkeuken is een gezellige eetkamer gecreëerd. Door de twee buitenruimtes geniet deze gehele oppervlakte veel daglicht inval.

De woning beschikt over drie goed bemeten slaapkamers, waarvan een momenteel in gebruik als werkkamer.
Master bedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning, beschikt over diverse inbouwkasten en heeft directe toegang tot een van de patio’s/terrassen.

Er zijn twee luxueuze badkamers aanwezig in de woning, waarvan een beschikt over een ligbad, dubbele wastafel en douche. De tweede badkamer geniet een douche en dubbele wastafel. Er zijn maar liefst drie separate toiletten met fontein aanwezig.

Door de gehele woning ligt een visgraat parketvloer welke over vloerverwarming beschikt, en zijn er veel inbouwkasten aanwezig.

VVE:
De VVE is in professioneel beheer bij Delair, servicekosten bedragen EUR 245,46 per maand.

Bijzonderheden:
– Fraai appartement met loft-feeling ad 147M2;
– VERNIEUWBOUW 2018 – GROTENDEELS GERENOVEERD 2021;
– Gelegen op EIGEN GROND;
– Buitenruimtes in het midden én aan de achterzijde van het appartement;
– Zeer goed thermisch- en geluidsgeïsoleerd;
– Visgraat parketvloer, gashaard;
– Elektronisch bedienbare houten paneeldeur welke origineel is;
– Volledig weg te vouwen voor- en achterpui;
– Vloerverwarming door de gehele woning;
– WTW-installatie voor een constant intern klimaat en energiebesparend.

Plattegronden