Weteringschans 143

Verkocht

Informatie

TE KOOP:
Prachtig pand, bestaande uit een verhuurde bedrijfs/kantoorruimte op de begane grond en een vier laags bovenhuis dat leeg wordt opgeleverd. Het woonoppervlak bedraagt 225M2 en omvat drie wooneenheden. Uitermate geschikt voor dubbele bewoning en/of verhuur.
Het Pand is gelegen op eigen grond op de rand van het Centrum en het Museumkwartier (Zuid) van Amsterdam. Op loopafstand bevindt zich het Rijksmuseum, het Leidseplein, de Pijp met de Albert Cuypmarkt en het Metrostation Noord-Zuid. Door de centrale ligging zijn alle wijken heel goed bereikbaar.

Dit statige herenhuis is verdeeld over vijf verdiepingen en heeft uitzicht op het Weteringplantsoen en aan de achterzijde kijkt u uit op de Lijnbaansgracht.

Indeling:

Begane grond:
De kantoorruimte a 89M2 is verhuurd aan een makelaarskantoor voor onbepaalde tijd. De huuropbrengst bedraagt thans EUR 1766,25 per maand incl. G/W/E. Aan de achterzijde van het pand ligt een tuin die direct grenst aan de Lijnbaansgracht.

Middels eigen opgang/entree bereikt u het bovenhuis met de volgende verdiepingen:

Eerste verdieping: Voorheen een zelfstandige woning en nog als zodanig te gebruiken.
Woonkamer met houten vloerdelen heeft een weids uitzicht over het prachtige park en de Singelgracht.
De etage is verder voorzien van een open keuken met diverse inbouwapparatuur, een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde evenals het terras met uitzicht op de Lijnbaansgracht.

Tweede verdieping:
Lichte royale woonkamer met balkons aan de zonnige voorzijde. Het is een statige ruimte met open keuken, een recent vernieuwde visgraat parketvloer, sierplafonds en een open haard.

Op de tussenverdieping bevindt zich de badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Tevens bevindt zich op de overloop een tweede (gasten) toilet.

Derde verdieping:
Twee zeer goed bemeten slaapkamers, beiden voorzien van inbouwkasten. Badkamer met douche en wastafel en een wasmachineruimte. Tweede terras met uitzicht op de Lijnbaansgracht.

Vierde verdieping:
Zolder etage, met eigen voorzieningen zoals een keuken, douche en toilet is ook zeer geschikt als gastenverblijf.

Bijzonderheden:
– Gelegen op eigen grond in het centrum;
– Totale woonoppervlakte 225M2;
– Totale bedrijfsoppervlakte/kantoorruimte 89M2;
– Grotendeels geïsoleerde beglazing en vloeren;
– Begane grond is verhuurd ad EUR 1766,25 per maand incl. G/W/E;
– Niet bewonersclausule van toepassing.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”