Groenlandsekade, Vinkeveen

Vrijstaand zeer luxueus landhuis met veel privacy, direct aan de Vinkeveense plassen met uw eigen steigers langs de prachtig aangelegde tuinen met tal van terrassen. Op enkele minuten van het landelijk gelegen estate zijn de snelwegen naar de Randstad, op 15 minuten van Amsterdam, 20 minuten van Schiphol en Utrecht en op 45 minuten van Rotterdam en Den Haag.

Het landhuis met ruim 1100 m² vloeroppervlakte en een inhoud van 4000 kubieke meter is onder architectuur van van Moort &Partners gebouwd in 2001 staat op een hectare (onderheide) grond en water. Deze royale villa biedt stijl en comfort mede door het gebruik van luxe en duurzame materialen zoals fraai bewerkt hout, marmer op vloeren en in de badkamers, airconditioning in het gehele pand en de modernste comfort en technieken bijvoorbeeld in de royale keuken en het riante
inpandige zwembad. De woonruimte bedraagt 1100 m² over vier verdiepingen, voorzien van onder andere ruime kleedruimtes, prachtige badkamers, een wijnkelder, poolroom en werkkamers. Tegenover het landhuis is op eigen terrein een fraai aangelegde parkeergelegenheid voor 25 auto’s. Aan de waterzijde ligt een prachtige haven met terrassen en steigers met ruimte voor minimaal 5 boten.

pdf-icon@2xDownload advertentie als PDF