Klompweg 48, Nigtevecht

Wonen op een Buitenplaats?

Wilt u deze ervaring beleven? Dan krijgt u nu de gelegenheid om van deze unieke buitenkans gebruik te kunnen maken.

Op een exclusieve locatie aan de Vecht en in een adembenemend park ligt de historische buitenplaats ‘Zwaanwijck’ (1896), te Nigtevecht. De buitenplaats bestaat uit het kasteel, een hovenierswoning en een koetshuis alle gelegen in een monumentaal en zeer goed onderhouden park van 7 hectare. De bewoners hebben de beschikking over een buitenzwembad, tennisbaan, speelweide en een fruitboomgaard.

Wonen in een kasteel zonder afbreuk te doen aan hedendaags comfort? Het is mogelijk in dit perfect onderhouden, onder toezicht van Monumentenzorg, geheel gerestaureerde kasteel. Het kasteel appartement bestaat uit bijna de halve Bel-etage en een gedeelte van de verdiepte parterre van het kasteel. Het appartement beschikt daarnaast over een op het zuid/westen gelegen tuin, terras, eigen aanlegsteiger in de rivier de Vecht, twee parkeerplaatsen en voldoende parking voor gasten.

pdf-icon@2xDownload advertentie als PDF


[button link=”/woning/nigtevecht-klompweg-48//”]Bekijk woning[/button]

Geef een reactie

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *