PC22 Makelaars: Amsterdam-Zuid specialist met de hoogste transactieprijzen in Amsterdam

Publicatie: Zie Onze Zaak – Juni 2016

Rondneuzend op de website van PC22 kom je de prachtigste villa’s, appartementen en grachtenpanden tegen. Makelaars Swante Boot, Marianne Joanknecht en Sander Wiegers weten als geen ander wat er op de Amsterdamse huizenmarkt speelt. Samen bezitten ze een enorm netwerk en een schat aan ervaring, opgedaan bij gerenommeerde makelaarskantoren. In 2012 besloten de drie hun krachten te bundelen in PC22. Met succes! Volgens NVM hebben zij de kortste verkoopduur in vergelijking met andere makelaars uit de omgeving, namelijk 77 dagen (bron: NVM).

HOOGSTE METERPRIJZEN

Kopen of verkopen, PC22 is dé specialist op de huizenmarkt van Amsterdam-Zuid. Niet voor niets staat de makelaardij op de eerste plek in de lijst van Amsterdamse NVM-Makelaars met de hoogste gemiddelde transactieprijs. Trots vertellen de makelaars van PC22 over hun aanbod: exclusieve optrekjes aan de Apollolaan, de Vossiusstraat en De Lairessestraat. Waaronder het duurste object van Amsterdam: een dubbelbreed grachtenpand met tuin dat doorloopt van de Keizersgracht naar de Herengracht ter waarde van 15 miljoen euro. Naast binnenlandse kopers, kunnen verkopers ook rekenen op interesse van internationale kopers. PC22 adverteert als enige Nederlandse makelaar in de Holland Herald. Bovendien staan alle woningen op Rightmove.co.uk, de internationale variant van Funda.

GOEDE ADVISEURS

Waarom je als koper moet aankloppen bij PC22? “Voor de koper zijn wij uniek, omdat we zicht hebben op huizen die nog niet officieel te koop staan”, vertelt Sander Wiegers. “We weten vaak al wat er op de markt komt lang voordat het op Funda staat.” Om deze stille verkoop ‘iets minder stil’ te maken, verschijnt op de website van PC22 binnenkort het onderdeel PC22 Confidential. De koper adequaat adviseren in het ingewikkelde traject, is ook een kwaliteit van PC22. “De woningmarkt is ongelofelijk krap en de prijzen zijn in een jaar met 20 procent gestegen, dat is nog nooit gebeurd”, aldus Marianne Joanknecht. ”Als je nu iets gaat kopen, moet je het hoofd koel houden. Dan heb je een goede adviseur nodig.”

VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING

Benieuwd wat PC22 voor jou kan betekenen? Bel dan voor een vrijblijvende waardebepaling. De makelaars van PC22 komen graag bij je langs.