PC22 Makelaars: De onbetwiste Oud-Zuid specialist

Van spectaculaire lofts tot karakteristieke herenhuizen, geniale grachtenpanden, villa’s, beneden- en bovenhuizen: voor bijzondere huizen in Amsterdam Oud-Zuid moet je bij PC22 makelaars zijn. Deze onbetwiste Oud-Zuid specialisten kennen de buurt door en door. Hoe je een echte Oud-Zuid expert wordt? Door niet alleen jarenlang in de buurt te werken, maar door er ook te wonen.

In 2012 besloten gerenommeerde makelaars Swante Boot, Marianne Joanknecht en Sander Wiegers hun krachten te bundelen in PC22. Samen met een kandidaat makelaar en een of ce manager opereren ze vanuit hun kantoor aan de P.C. Hooftstraat 22. Met opgeteld ruim 70 jaar aan kennis en ervaring is hun netwerk, service en aanbod ongeëvenaard. “Wij weten precies wat er speelt en zijn razendsnel op de hoogte van nieuwe en interessante objecten. En daar pro teren onze klanten weer van”, vertelt Swante Boot.

De mooiste buurt
Bijzonder is dat de drie makelaars niet alleen in Oud-Zuid werken, maar er ook met heel veel plezier wonen. “Dit is de mooiste buurt van Amsterdam. Een soort Manhattan in het klein”, aldus Marianne Joanknecht. “Je hebt hier alles: van de beste musea tot exclusieve winkels, maar ook Schiphol ligt om de hoek. We verkopen dan ook veel woningen aan expats uit Rusland en China.”

Onovertroffen Service
De drie oprichters delen niet alleen de liefde voor Oud-Zuid, maar ook voor het vak. “Dit is echt mensenwerk”, vertelt Sander Wiegers. “Een huis kopen of verkopen doe je niet iedere dag. Het is fantastisch om mensen hierbij te mogen helpen. Klanten kunnen dan ook rekenen op onze onverdeelde aandacht. Ons kantoor is altijd bereikbaar, we denken mee en zetten net even dat stapje extra.”

Vrijblijvende waardebepaling
De verkoopwaarde van uw woning vaststellen? Neem contact op met PC22 voor een kosteloze waardebepaling van uw woning. Zij komen graag vrijblijvend bij u langs.


Tekst: Kika Samson – Fotografie: Wouter van Ierssel