Prinses Margrietstraat 6

Wonen in alle rust en privacy, onder de rook van de Zuidas en om de hoek van het gezellige Oud-Zuid, dat is exact wat deze villa mogelijk maakt. Dit ideale familiehuis biedt prachtig uitzicht over het Zuider Amstelkanaal en heeft tevens een heerlijke tuin op het zuiden. Het is recent zowel uit- als opgebouwd, en heeft thans een woonoppervlakte van maar liefst 300 M2 netto, die vrij indeelbaar is.

De villa beschikt over een kelder van ca. 19 m2, een berging voor fietsen en scooters, de living heeft een oppervlakte van maar liefst 120 m2 en heeft openslaande deuren naar de tuin. Er is een indeling gemaakt met 5 slaapkamers en 4 badkamers, maar uiteraard zijn er vele varianten mogelijk voor een indeling op maat.

Het casco is volledig geïsoleerd en voorzien van nieuwe kozijnen met HR beglazing. De villa is volledig naar eigen smaak in te delen en af te werken.

De woning is gelegen aan de Zuider Amstelkanaal, met vrij uitzicht hierover, en vlakbij het Beatrixpark en de Minervalaan. Het is een rustige wijk met veelal bestemmingsverkeer. De kantoren van de Zuid-As en de veelzijdige winkels van de Beethovenstraat liggen op loopafstand.

Deze woning wordt casco geleverd, u kunt zelf deze woning naar eigen smaak afbouwen. Er zijn diverse afbouwplannen met bijbehorende offerte beschikbaar ter inzage.

Vraagprijs € 2.100.000,- k.k.

pdf-icon@2xDownload advertentie als PDF