Salon Residence

Ontdek de signatuur van de beste interior designers van Nederland en Belgiƫ, die achter de museummuren van het Singer in Laren samen een haute couture huis, vol bijzondere vondsten en kunst ontwerpen. Neem deel aan art talks & masterclasses en droom weg bij de mooiste bestemmingen. Strijk neer in de binnentuin of oranjerie en proef van verfijnde drinks & bites. Ga in gesprek met ontwerpers, kunstenaars, experts en andere kunst- en interieurliefhebbers. Kortom, stap in de driedimensionale wereld van Residence en laat u inspireren!

salon-residence_tickets

Salon Residence is vier dagen lang geopend op 10 tot en met 13 september, van 10.00 tot 22.00 uur. Kies voor het gemak van online bestellen en koop hier uw tickets! De werkwijze is heel eenvoudig.

salon-residence_programma

Wat heeft Residence voor u in petto? Ontdek het gevarieerde programma. Van haute couture huis, ontworpen door de beste interior designers tot proeverijen, art talks, masterclasses en shoppings.
Bekijk hier uw programma

salon-residence_deelnemers_partners

Interior designers spelen een hoofdrol tijdens Salon Residence, van jong talent tot gevestigde namen als Jan des Bouvrie, Marcel Wolterinck en HIP Studio. Samen ontwerpen zij een droomhuis waardoor u eindeloos kunt dwalen. Laat u inspireren! Bekijk hier onze deelnemers & partners.